torstai 7. marraskuuta 2013

Etiikka ja maailman- ja ihmiskuva

Ryhmän kertomuksia ja kuvauksia hankkeen ajalta. Lisätään kommenttina.

4 kommenttia:

  1. Olimme juuri koolla: Mari Hirsikallio, Jyrki Seppälä, Lila Vanas. Mari on nyt ohjannut meitä bloggerin saloihin. Nyt apparaatin hallinta on, ja sisällön ideoitahan meillä on yllin kyllin.

    VastaaPoista
  2. Tuutorin näkökulmasta kommenttia nyt, kun on kulunut vähän aikaa... Mukavaa Jyrkin ja Lilan opetusblogissa oli se, että heillä oli selkeä kuva siitä, mitä haluavat. Innostavaa oli myös se, että heillä oli näkemys siitä, että blogikeskustelusta saattaisi tulla kiinteä osa koulunsa et-opetusta. Se tuntui tuutoristakin kannustavalta. Ultiin luomassa uutta näkökulmaa et:n opiskeluun kaakonkulmalla.

    Olen pitämällä pitänyt itseni poissa tämän parin viikon ajan Jykrkin ja Lilan blogista siksi, että näkisin sitten todella, onko projekti lähtenyt kantamaan. Tänään, joulukuun kunniaksi, kävin katsastamassa ja kyllä, johdantotehtävä oli saanut oppilaiden kommenteista nousevan jatkotehtävän.

    VastaaPoista
  3. Olemme käyttäneet ET-blogia opetuksessamme nyt muutaman viikon ajan. Blogi on osoittautunut toimivaksi, ja aiommekin nivoa sen pysyväksi osaksi opetustamme. Jatkossa kiinnitämme luultavasti enemmän huomiota oppilaiden kommenttien perusteluihin ja aiomme myös kokeilla esim. uutislinkkejä kysymysten ohella.

    VastaaPoista
  4. Hieno juttu, ilahduin viestistänne! Muistakaa pitää oppilaiden hommana - esim. uutislinkit voisivat olla oppilailta ja niihin voisi perustua jatkokeskustelu.

    VastaaPoista